TM 50

Doğal mısır nişastasının hidrolizi ile elde edilen, besleyici sakkaritler içeren, saflaştırılmış konsantre çözeltilerdir.

TM 50
PARAMETRE Min Max
Briks (%) 82 84
DE (%) 40 46
pH 4 6
Fructose % - -
Dextrose (%) - 3
Maltose(%) 50 -

Kullanım Alanları

Sert şekerlemeler                 

Toffee                  

Jöle           

Marshmallow             

Şekerlenmiş meyveler                   

Konserve gıdalar                 

Ketçap                          

Salata sosları

 

Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar

 

Mikrobiyal dayanıklılık sağlayarak raf ömrünü uzatır. 

Kristallenmeyi ve viskoziteyi kontrol eder.

Ürün kıvamına, yapısına ve dokusuna katkı sağlar.                                                                                           

Tat ve görünümü geliştirir, dengeli bir tatlılık sağlar.

Camsı ve parlak bir görünüm sağlar, şeffaflığı arttırır