TM 40
Doğal mısır nişastasının hidrolizi ile elde edilen, besleyici sakkaritler içeren, saflaştırılmış konsantre çözeltilerdir.
TM 40 | ||
PARAMETRE | Min | Max |
Briks (%) | 82 | 84 |
DE (%) | 38 | 44 |
pH | 3,5 | 6 |
Fructose % | - | - |
Dextrose (%) | - | 8 |
Maltose (%) | 40 | 50 |
Kullanım Alanları
Sert şekerlemeler
Toffee
Jöle
Marshmallow
Şekerlenmiş meyveler
Konserve gıdalar
Ketçap
Salata sosları
Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar
Mikrobiyal dayanıklılık sağlayarak raf ömrünü uzatır.
Kristallenmeyi ve viskoziteyi kontrol eder.
Ürün kıvamına, yapısına ve dokusuna katkı sağlar.
Tat ve görünümü geliştirir, dengeli bir tatlılık sağlar.
Camsı ve parlak bir görünüm sağlar, şeffaflığı arttırır