TM 40

Doğal mısır nişastasının hidrolizi ile elde edilen, besleyici sakkaritler içeren, saflaştırılmış konsantre çözeltilerdir.

TM 40
PARAMETRE Min Max
Briks (%) 82 84
DE (%) 38 44
pH 3,5 6
Fructose % - -
Dextrose (%) - 8
Maltose (%) 40 50

Kullanım Alanları

Sert şekerlemeler               

Toffee                  

Jöle             

Marshmallow                 

Şekerlenmiş meyveler                     

Konserve gıdalar                   

Ketçap                          

Salata sosları

 

Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar

Mikrobiyal dayanıklılık sağlayarak raf ömrünü uzatır. 

Kristallenmeyi ve viskoziteyi kontrol eder.

Ürün kıvamına, yapısına ve dokusuna katkı sağlar.                                                                                           

Tat ve görünümü geliştirir, dengeli bir tatlılık sağlar.

Camsı ve parlak bir görünüm sağlar, şeffaflığı arttırır