TF 42
Doğal mısır nişastasının hidrolizi ile elde edilen, besleyici sakkaritler ve fruktoz içeren, saflaştırılmış konsantre çözeltilerdir.
TF 42 | ||
PARAMETRE | Min | Max |
Briks (%) | 71 | 72 |
DE (%) | - | - |
pH | 3,3 | 6 |
Fructose % | 41 | 44 |
Dextrose (%) | - | - |
Maltose (%) | - | - |
Kullanım Alanları
Gazlı içecekler
Meyve Suyu
Enerji İçecekleri
Fırıncılık Ürünleri
Alkollü içecekler
Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar
Kıvam geliştirir ve asidik koşullarda değişikliğe uğramaz.
Ağızda lezzetin salınımını ve kalıcılığını etkiler.
Ozmotik basıncın kontrolünü en iyi şekilde sağlar.
Ağız hissi ve tatlılık dengesi sağlar.
Meyve tatlarının ve aromaların daha yoğun hissedilmesini sağlar.
Fermente ürünlerde doku kontrolünü sağlar ve ürün içine yumuşaklık verir, rengin koyulaşmasını sağlar ve lezzet verir.
Ürünlerde kurumayı önler, yumuşaklık ve tatlılık verir, raf ömrünü uzatır.
Ağız hissi, kıvam, tatlılık, lezzet kontrolü ve karamel renk sağlar
Mikrobiyal dayanıklılık sağlayarak raf ömrünü uzatır.
Ürün kıvamına, yapısına ve dokusuna katkı sağlar.
Tat ve görünümü geliştirir, dengeli bir tatlılık sağlar.
Parlak bir görünüm sağlar.