TF 10
Doğal mısır nişastasının hidrolizi ile elde edilen, besleyici sakkaritler ve fruktoz içeren, saflaştırılmış konsantre çözeltilerdir.
TF 10 | ||
PARAMETRE | Min | Max |
Briks (%) | 78 | 82 |
DE (%) | 64 | - |
pH | 4 | 6 |
Fructose % | 10 | 13 |
Dextrose (%) | 27 | 32 |
Maltose (%) | - | - |
Kullanım Alanları
Baklava
Şerbetli tatlılar
Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar
Mikrobiyal dayanıklılık sağlayarak raf ömrünü uzatır.
Kristallenmeyi ve viskoziteyi kontrol eder. Tatlıların kurumasını, şekerlenmesini önler.
Ürün yapısına ve dokusuna katkı sağlar. Tatlıların gevrekliğini korur.
Tat ve görünümü geliştirir, kullanım kolaylığı sağlar.
Parlak bir görünüm sağlar.