Levosweet
Fruktozun zenginleştirilerek tohumlama ile kristalize edilmesi sonucu elde edilen saflaştırılmış ürünlerdir.
LEVOSWEET | ||
PARAMETRE | KRİSTAL FRUKTOZ | |
Min | Max | |
Nem (%) | - | 0,2 |
Protein (%) | - | - |
pH | 5 | 7 |
Fructose % | 99,5 | - |
PARTİKÜL BOYUTU | ÜRÜN KODU | 200 mic. altı | 200 mic.üstü | 600 mic.üstü | 1250 mic.üstü |
Levosweet M | LS 1 | - | - | - | - |
Levosweet C | LS 2 | - | min 95 | max 15 | - |
Levosweet N | LS 3 | - | - | min 90 | max 10 |
Levosweet MC | LS 4 | - | min 95 | max 1 | |
Levosweet MF | LS 5 | max 60 | min 40 | - |
Kullanım Alanları
Gazlı içecekler
Meyve Suyu
Enerji İçecekleri
Fırıncılık Ürünleri
Dondurma
Şerbet
Reçel
Jöle
Sütlü tatlılar
Bebek mamaları
Enerjisi azaltılmış gıdalar
Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar
Nem çekme özelliği ile ürünün kurumasını önler
Lezzeti geliştirir
Mikrobiyal dayanıklılık sağlar
Fermente edilebilirliği yüksektir
Diyabette kullanım
Tatlılıktan dolayı az kullanım